Frankfurt/Main

Nestlé Campus - Guest Casino

Planning and site supervision for the reconstruction, redesign and facade renovation of the Nestlé guest casino in the penthouse of the German headquarter
With the redesign of the company campus at the administrative headquarters of Nestlé Deutschland AG in the Niederrad office city in Frankfurt, the company wanted to present itself more perceptibly to the public. As the 1st construction phase of the won competition "Campus Nestlé" the redesign of the guest casino was realized. Besides a new room layout, the entire extension and the facades on the 13th floor of the main building were renewed. After the conversion, all dining rooms will have integrated media technology, which will also allow them to be used as conference rooms. A roof terrace was installed for outdoor dining in summer.
Share article

Project data

Object details:
Conversion and renovation with gastronomy planning of the Nestlé Guest Casino on the 13th floor of an office building
Client:
Nestlé Deutschland
Architect:
Pielok Marquardt Planungsgesellschaft (Ausbau) ; Max Meid, Helmut Romeick (Hochbau)
GFA:
1.140 m2

Provided activities

Planning

Architecture
Photo:
© Thomas Koculak Fotografie